2015. szeptember 14., hétfő

KEVICZKY JÓZSEF KEREKPÁROS TELJESÍTMÉNYTÚRA 35, 70 és 120 kilométer

Idén 12. alkalommal rajtolt el a Békásmegyeri McDonald’s étterem elöl a Keviczky József emlékére rendezett kerékpáros teljesítménytúra. A három távra összesen 198 kerékpáros nevezett, de a idén is a legnépszerűbb a 120 kilométer volt, ahol 89-en indultak.
A Keviczky józsibácsi kerdvenc helyeit érintő túrán a 120 kilométeres táv kivételével a kizárólag a duna partján, síkon haladtak a kerékpárosok, de a legnagyobb távon is csak egy heggyel – Esztergomtól a Két-bükkfa nyeregig kellett felfelé haladni, majd innen legurulni a Békásmegyeri célig, amit idén a szembeszél nehezített. A Leányfalui Önkormányzat támogatásával a rövid táv fordítójában az ellenőrző állomásnál kerékpáros ügyességi pálya is várja a résztvevőket.
A túrán nem csak saját kerékpárral, hanem az Árpád-hínál található BikeBerguson Kerékpárkölcsönzőben erre a napra bérelt kerékpárokkal is rajthoz álltak.
Kerékpáros Klubunk 2015. évben - immár második alkalommal – hírdette meg Kerékpáros Teljesítménytúra Kupáját. A kupa keretében a három teljesítménytúránkon indulókat díjazzuk a teljesítésük alapján különböző méretű kupákkal. Az idei évben MINI: 11 fő - MIX: 28 fő -MAXI: 23 fő - EXTRÉM: 13 fő teljesített sikeresen.


Békásmegyeri "Vándor" Kerékpáros Klub
www.bvkk.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése